06/12/2023 06/12/2023 Οι εκδόσεις Αρχονταρίκι παρουσιάζουν το βιβλίο «Ό,τι λάμπει δεν είναι Χριστός – Κουβεντιάζοντας με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο)». Πρόκειται για έναν προφορικό λόγο που αγγίζει τις καρδιές και δίνει απαντήσεις σε γνωστά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο: Την πίστη, τις ανθρώπινες σχέσεις,την αγάπη, την οικογένεια, την εκκλησία, την μοναξιά, τα χαρίσματα, την κοινωνική...
06 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2023 - 15:29

Βιβλίο: «Ό,τι λάμπει δεν είναι Χριστός» – Κουβεντιάζοντας με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο)

Διαδώστε:
Βιβλίο: «Ό,τι λάμπει δεν είναι Χριστός» – Κουβεντιάζοντας με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο)

Οι εκδόσεις Αρχονταρίκι παρουσιάζουν το βιβλίο «Ό,τι λάμπει δεν είναι Χριστός – Κουβεντιάζοντας με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο)».

Πρόκειται για έναν προφορικό λόγο που αγγίζει τις καρδιές και δίνει απαντήσεις σε γνωστά θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο: Την πίστη, τις ανθρώπινες σχέσεις,την αγάπη, την οικογένεια, την εκκλησία, την μοναξιά, τα χαρίσματα, την κοινωνική αδικία, τη χαρά, την απογοήτευση, τη μετάνοια, την ταπείνωση κ.ά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων