29/01/2024 29/01/2024 Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΕΙΜΩΝ η μελέτη με τίτλο “Το Δίκαιον της Χάριτος εν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία – Συμβολή εις το περί Χειροτονιών Εκκλησιαστικόν εν Ουκρανία Ζήτημα” (2023), του Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσυγκέλλου της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Γρηγορίου Φραγκάκη, μέχρι πρότινος Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου αυτής. Στο επίκεντρο της μελέτης...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 14:12

Βιβλίο “Το Δίκαιον της Χάριτος εν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία – Συμβολή εις το περί Χειροτονιών Εκκλησιαστικόν εν Ουκρανία Ζήτημα”

Διαδώστε:
Βιβλίο “Το Δίκαιον της Χάριτος εν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία – Συμβολή εις το περί Χειροτονιών Εκκλησιαστικόν εν Ουκρανία Ζήτημα”

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΕΙΜΩΝ η μελέτη με τίτλο “Το Δίκαιον της Χάριτος εν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία – Συμβολή εις το περί Χειροτονιών Εκκλησιαστικόν εν Ουκρανία Ζήτημα” (2023), του Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσυγκέλλου της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Γρηγορίου Φραγκάκη, μέχρι πρότινος Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου αυτής.

Στο επίκεντρο της μελέτης τίθεται το Ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα υπό το πρίσμα του κύρους των χειροτονιών εκείνων των παρατάξεων που προήλθαν από το σχίσμα και εντάχθηκαν στην εκκλησιαστική κανονικότητα και κοινωνία.

Τη μελέτη προλογίζει η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Το βιβλίο “Το Δίκαιον της Χάριτος εν τη Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία – Συμβολή εις το περί Χειροτονιών Εκκλησιαστικόν εν Ουκρανία Ζήτημα” (2023), του Πανοσιολ. κ. Γρηγορίου Φραγκάκη, κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Κεντρική φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων