23/09/2021 23/09/2021 Η Βραδιά του Ερευνητή γιορτάζεται για όγδοη συνεχή χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 8 το πρωί έως το βράδυ για όλα τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Αττικής.  Διασυνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Βραδιάς ή στο κανάλι της στο YouTube. Η Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 22:25

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ

Διαδώστε:
Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ

Η Βραδιά του Ερευνητή γιορτάζεται για όγδοη συνεχή χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 8 το πρωί έως το βράδυ για όλα τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Αττικής. 

Διασυνδεθείτε μέσω της ιστοσελίδας της Βραδιάς ή στο κανάλι της στο YouTube.

Η Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021 με την Εναρκτήρια Εκδήλωση στο ιστορικό κτίριο Αβέρωφ του Πολυτεχνείου Πατησίων. Θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των 279 ερευνητικών ομάδων που μετέχουν από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Αττικής, καθώς και ομάδων νέων ερευνητών, νεοφυών επιχειρήσεων καινοτομίας, φορέων έρευνας και εκπαίδευσης, σχολικών ομάδων και των συνδιοργανωτών. Την εβδομάδα ερχόμενη εβδομάδα από 27 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου εγκαινιάζεται φέτος μια νέα δράση, οι διαδικτυακές συναντήσεις Chat Labs, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μετά-εκδηλώσεις Post Events, λόγω της ευρύτητας και της σημασίας του φετινού κεντρικού θέματος, της πρόκλησης της κλιματικής αλλαγής και η απάντηση της έρευνας. Όπως κάθε χρόνο, διεξάγονται διαγωνισμοί ζωγραφικής, αφίσας και φωτογραφίας.

Οι εκδηλώσεις της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ 2021 θα μεταδίδονται από την ιστοσελίδα της Βραδιάς www.ntua.gr/ntuaren, από το κανάλι της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ www.youtube.com/ntuaren, την ιστοσελίδα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης – ΕΡΤ  www.ert.gr, και τις ιστοσελίδες της BCIMedia www.netvtoronto.comwww.bcimediainc.com, από τις 8 το πρωί έως το βράδυ της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021 σε δύο παράλληλες μεταδόσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων