27/02/2024 27/02/2024 Η 5η ομιλία του Γ’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, από τις 15:00 έως τις 16:00, με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Κορναράκη, Καθηγητή Χριστιανικής Ηθικής-Βιοηθικής του τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ και Μέλος Επιτροπής Βιοηθικής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εκκλησιών. Η ομιλία φέρει τον τίτλο «Το δικαίωμα στην υγεία ως σημείο συνάντησης βιοπολιτικής...
27 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:24
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2024 - 10:32

«Υγεία και Θρησκεία»: «Το δικαίωμα στην υγεία ως σημείο συνάντησης βιοπολιτικής και ηθικής ευθύνης»

Διαδώστε:
«Υγεία και Θρησκεία»: «Το δικαίωμα στην υγεία ως σημείο συνάντησης βιοπολιτικής και ηθικής ευθύνης»

Η 5η ομιλία του Γ’ κύκλου διαδικτυακών μαθημάτων «Υγεία και Θρησκεία» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, από τις 15:00 έως τις 16:00, με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Κορναράκη, Καθηγητή Χριστιανικής Ηθικής-Βιοηθικής του τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ και Μέλος Επιτροπής Βιοηθικής Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εκκλησιών. Η ομιλία φέρει τον τίτλο «Το δικαίωμα στην υγεία ως σημείο συνάντησης βιοπολιτικής και ηθικής ευθύνης».

Τα διαδικτυακά μαθήματα επιμελείται και συντονίζει ο Ομ. Καθηγητής της Χειρουργικής, π. Δημήτρης Λινός.

Ο σκοπός των δωρεάν προσφερόμενων μαθημάτων είναι να ενημερωθούν οι λειτουργοί της Υγείας, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται για τον θεραπευτικό ρόλο που μπορεί να παίξει η θρησκευτικότητα στην υγεία όλων μας.

Μπορείτε να παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία στον παρακάτω σύνδεσμο ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων