21/02/2023 21/02/2023 Επ’ ευκαιρία της λήξης του προακαθάρσιμου Τριωδίου σας επισυνάπτουμε ένα βίντεο από την παλαιά εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση” των στελεχών της ενορίας μας, με αφιέρωμα στα Όρθόδοξα ήθη και έθιμα του προακαθάρσιμου και προφωνήσιμου Τριωδίου από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας. Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ευλογημένες συνήθειες του λαού μας, ο οποίος ζούσε μέσα στο...
21 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2023 - 21:19

Αφιέρωμα της ενορίας του Αγίου Νείλου στα ήθη και έθιμα του Τριωδίου (BINTEO)

Διαδώστε:
Αφιέρωμα της ενορίας του Αγίου Νείλου στα ήθη και έθιμα του Τριωδίου (BINTEO)

Επ’ ευκαιρία της λήξης του προακαθάρσιμου Τριωδίου σας επισυνάπτουμε ένα βίντεο από την παλαιά εκπομπή “Ορθοδοξία και Παράδοση” των στελεχών της ενορίας μας, με αφιέρωμα στα Όρθόδοξα ήθη και έθιμα του προακαθάρσιμου και προφωνήσιμου Τριωδίου από διάφορες γωνιές της πατρίδας μας.


Είναι ευκαιρία να θυμηθούμε ευλογημένες συνήθειες του λαού μας, ο οποίος ζούσε μέσα στο πνεύμα της Ορθοδόξου ασκητικής και ησυχαστικής ζωής και βεβαίως οι συνήθειες και τα ήθη του μύριζαν λιβάνι και δεν είχαν σχέση με παγανιστικές και ειδωλολατρικές ή ξενόφερτες συνήθειες.

Πηγή φωτό: laografiko-perachoras.gr/Το έθιμο της Τράτας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων