12/02/2024 12/02/2024 Τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος με αφορμή την 11η επέτειο από την ενθρόνισή του στις 10 Φεβρουαρίου.  Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας χαρακτηρίζει τον κ.κ. Ιωάννη ως άξιο διάδοχο των αοιδίμων Πατριαρχών Ηλία και Ιγνατίου, και ως ποιμένα της Αντιοχειανής Εκκλησίας...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 10:04

Ευχές Μόσχας σε Πατριάρχη Αντιοχείας για την 11η επέτειο ενθρονίσεως

Διαδώστε:
Ευχές Μόσχας σε Πατριάρχη Αντιοχείας για την 11η επέτειο ενθρονίσεως

Τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος με αφορμή την 11η επέτειο από την ενθρόνισή του στις 10 Φεβρουαρίου. 

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας χαρακτηρίζει τον κ.κ. Ιωάννη ως άξιο διάδοχο των αοιδίμων Πατριαρχών Ηλία και Ιγνατίου, και ως ποιμένα της Αντιοχειανής Εκκλησίας ο οποίος αγωνίζεται για την διατήρηση της κληρονομιάς των ιδρυτών της Τοπικής Εκκλησίας, Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

“Διδάσκεται στα πιστά παιδιά σας την αλήθεια του Χριστού, την ευσέβεια, την πίστη, την αγάπη, την υπομονή, την πραότητα”, σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων