09/05/2021 09/05/2021 Επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Στάρα Ζαγκόρας, που ανήκει στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας και είναι όμορη Μητρόπολη, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Αστεριάδη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως Ευφημιανό, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Στάρα Ζαγκόρας κ. Κυπριανό,...
09 Μαΐου, 2021 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2021 - 17:56

Ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως στην Μητρόπολη Στάρα Ζαγκόρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως στην Μητρόπολη Στάρα Ζαγκόρας

Επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Στάρα Ζαγκόρας, που ανήκει στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας και είναι όμορη Μητρόπολη, πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος, την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πανοσ. Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Αστεριάδη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως Ευφημιανό, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Στάρα Ζαγκόρας κ. Κυπριανό, τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Θεολόγο και τον βοηθό του Άγκελ Γκεοργκίεφ.

Οι δύο Επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε εγκάρδια ατμόσφαιρα για τρέχοντα θέματα της Εκκλησίας και αμοιβαίου ενδιαφέροντος εν γένει.

Ακολούθως, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη Σίπκα.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων