03/04/2022 03/04/2022 “Ας προσευχηθούμε για τα δεινά από τις φρικαλεότητες στο Μπούτσα”, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έγραψε χαρακτηριστικά: “Ας προσευχηθούμε για τα δεινά από τις φρικαλεότητες στο Μπούτσα. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και όλοι οι πιστοί πρέπει να μιλήσουν τώρα για να σταματήσουν αυτόν τον πόλεμο”....
03 Απριλίου, 2022 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 20:33

Αμερικής Ελπιδοφόρος: Έκκληση να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

Διαδώστε:
Αμερικής Ελπιδοφόρος: Έκκληση να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία

“Ας προσευχηθούμε για τα δεινά από τις φρικαλεότητες στο Μπούτσα”, αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Συγκεκριμένα, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής έγραψε χαρακτηριστικά: “Ας προσευχηθούμε για τα δεινά από τις φρικαλεότητες στο Μπούτσα. Η δικαιοσύνη θα επικρατήσει και όλοι οι πιστοί πρέπει να μιλήσουν τώρα για να σταματήσουν αυτόν τον πόλεμο”.

Ζελένσκι: «Αυτό είναι γενοκτονία»

«Αυτό είναι γενοκτονία», δήλωσε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σύμφωνα με το CBS.

Ο ίδιος δήλωσε ότι οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος για τα εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία θα πρέπει να τιμωρηθεί, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έδωσαν τις εντολές.

«Βουκουρέστι, Διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. 3 Απριλίου πριν από 14 χρόνια. Υπήρχε μια ευκαιρία να αποτραπεί (σ.σ η εισβολή), έτσι ώστε να μην έρθει η Ρωσία. Μπούτσα, περιοχή Κιέβου. Τώρα. Ήρθε η Ρωσία» ανέφερε επίσης ο Ζελένσκι στο Telegram.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων