08/12/2022 08/12/2022 Σε επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και συγκεκριμένα σε επέμβαση αλλαγής μιτροειδούς βαλβίδας υποβλήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως». «Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που φύλαξε τον Μητροπολίτη κ....
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 22:23

Επιτυχής επέμβαση στην καρδιά του Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου

Διαδώστε:
Επιτυχής επέμβαση στην καρδιά του Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου

Σε επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και συγκεκριμένα σε επέμβαση αλλαγής μιτροειδούς βαλβίδας υποβλήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως, «ο Σεβασμιώτατος θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως».

«Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που φύλαξε τον Μητροπολίτη κ. Γεράσιμο υπό την σκέπη Του, καθώς και στην ιατρική ομάδα που παρέχει στον Σεβασμιώτατο άριστη περίθαλψη. Πριν από την εγχείρηση, ο Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος δέχθηκε πλήθος κλήσεων και μηνυμάτων και ήταν ιδιαίτερα ευγνώμων για την μεγάλη συμπαράσταση, ιδιαίτερα για τις προσευχές που έγιναν για αυτόν», καταλήγει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίου Φραγκίσκου.

Η Ιερά Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν μπορούν να αποστείλουν ευχετήριες κάρτες στην διεύθυνση:

His Eminence Metropolitan Gerasimos of San Francisco, 245 Valencia Street, San Francisco, CA 94103.

Εκφράζεται θερμή παράκληση να μην αποστέλλονται άνθη.

Όπως είχε δημοσιεύσει το ope.gr, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει την ελπίδα να επανέλθει σταδιακά στο πλήρες πρόγραμμα των καθηκόντων του έως τον Ιανουάριο του 2023 και σημειώνει ότι με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φωκαέως κ. Ιωάννη «δεν θα υπάρξουν διακοπές στο συνεχές έργο της Μητροπόλεώς».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων