04/07/2023 05/07/2023 Στην αξία της ελευθερίας κάνει ιδιαίτερη μνεία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου, ημέρα που οι ΗΠΑ γιορτάζουν τη «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776. «Την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, συνεχίζουμε να σφυρηλατούμε μια πιο τέλεια ένωση,...
04 Ιουλίου, 2023 - 19:53
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2023 - 3:09

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

Στην αξία της ελευθερίας κάνει ιδιαίτερη μνεία ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την εθνική εορτή της 4ης Ιουλίου, ημέρα που οι ΗΠΑ γιορτάζουν τη «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» τους από τη Μεγάλη Βρετανία το 1776.

«Την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, συνεχίζουμε να σφυρηλατούμε μια πιο τέλεια ένωση, γιατί η ελευθερία είναι η αποστολή όλων όσοι εκτιμούν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των συμπολιτών τους. Και ως Ορθόδοξοι, ας θυμόμαστε ότι η βάση της ελευθερίας μας είναι η αγάπη—η απελευθέρωση από το μίσος και την προκατάληψη», αναφέρει το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ και ο Άγιος Νικόλαος στο Σημείο Μηδέν

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Συνέχιση του αγώνα για μία ενωμένη Αμερική

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων