14/05/2024 14/05/2024 Με την ευλογία και υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου και το Κέντρο Ορθοδόξων Χριστιανικών Μελετών του Πανεπιστημίου Fordham θα παρουσιάσουν διαδικτυακό σεμινάριο, με θέμα “Ο Πούτιν, ο Πατριάρχης Κύριλλος και η Απειλή για την Παγκόσμια Ορθοδοξία”. Αυτή η διαφωτιστική και εκπαιδευτική παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 7:00...
14 Μαΐου, 2024 - 11:08

“Πούτιν, Πατριάρχης Κύριλλος και η απειλή για την παγκόσμια Ορθοδοξία”

Διαδώστε:
“Πούτιν, Πατριάρχης Κύριλλος και η απειλή για την παγκόσμια Ορθοδοξία”

Με την ευλογία και υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου, οι Άρχοντες του Οικουμενικού Πατριαρχείου και το Κέντρο Ορθοδόξων Χριστιανικών Μελετών του Πανεπιστημίου Fordham θα παρουσιάσουν διαδικτυακό σεμινάριο, με θέμα “Ο Πούτιν, ο Πατριάρχης Κύριλλος και η Απειλή για την Παγκόσμια Ορθοδοξία”. Αυτή η διαφωτιστική και εκπαιδευτική παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. (ET) την Κυριακή των Μυροφόρων Γυναικών, 19 Μαΐου 2024.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα χαιρετίσει ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος ενώ θα μιλήσουν κορυφαίοι κληρικοί και λόγιοι οι οποίοι θα συζητήσουν για την επέκταση της Ρωσικής Εκκλησίας στην Αφρική και την Ανατολική Ασία και τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία.

Ομιλητές θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας και Έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος, ο Δρ.  Αντώνης Λυμπεράκης, Πρόεδρος των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου. και ο Cyril Hovorun , Καθηγητής Εκκλησιολογίας, Διεθνών Σχέσεων και Οικουμενισμού στη Θεολογική Ακαδημία Sankt Ignatios της Θεολογικής Σχολής Στοκχόλμης. Ο Άρχων Δρ. Γεώργιος Δημακόπουλος , καθηγητής και συνιδρυτής του Κέντρου Ορθοδόξων Χριστιανικών Μελετών του Πανεπιστημίου Fordham, θα συντονίσει το διαδικτυακό σεμινάριο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος θα συζητήσει τη Ρωσική Απειλή για τους Ορθοδόξους Μάρτυρες στην Κορέα και την Ιαπωνία.

Ο Δρ. Λιμπεράκης θα συζητήσει τις επιθέσεις της Ρωσικής Κυβέρνησης κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ορθοδοξίας παγκοσμίως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων