14/12/2021 14/12/2021 Την Ενορία του Αγίου Δημητρίου στην κωμόπολη Upper Darby της Πενσυλβάνια επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ο οποίος παράλληλα κατέθεσε στεφάνι στο Ποντιακό μνημείο της Παναγίας Σουμελά. Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκαν θερμά ο προϊστάμενος ιερέας π. Gregory Gilbert, μέλη του Ενοριακού Συμβουλίου και Ενορίτες. Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 12:38

Στο μνημείο των Ποντίων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στο μνημείο των Ποντίων ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Την Ενορία του Αγίου Δημητρίου στην κωμόπολη Upper Darby της Πενσυλβάνια επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, ο οποίος παράλληλα κατέθεσε στεφάνι στο Ποντιακό μνημείο της Παναγίας Σουμελά.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκαν θερμά ο προϊστάμενος ιερέας π. Gregory Gilbert, μέλη του Ενοριακού Συμβουλίου και Ενορίτες.

Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να καταθέσει τιμητικό στεφάνι στο μνημείο της Παναγίας Σουμελά, που αποτελεί ισχυρό θρησκευτικό, πνευματικό σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την Μεγαλόχαρη, Παναγία των Ποντίων απανταχού της γης, την ύμνησαν οι Πόντιοι για αιώνες, καθώς προσέτρεξαν στη βοήθειά της στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας τους, και για αυτό την τιμούν και την προσκυνούν οι απόγονοί τους και όλος ο Ορθόδοξος Ελληνισμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων