08/06/2022 08/06/2022 Στο Φανάρι βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος χθες έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.  Σκοπός της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στο σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας είναι η συμμετοχή του στον εορτασμό των Ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου τα οποία θα εορταστούν μια ημέρα νωρίτερα φέτος, την Παρασκευή 10 Ιουνίου. “Βρισκόμαστε...
08 Ιουνίου, 2022 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 8:21

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Στο Φανάρι βρίσκεται ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ο οποίος χθες έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Σκοπός της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου στο σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας είναι η συμμετοχή του στον εορτασμό των Ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου τα οποία θα εορταστούν μια ημέρα νωρίτερα φέτος, την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

“Βρισκόμαστε πάλι στην Καρδιά της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Εδώ που πριν από εκατό χρόνια ξεκίνησαν όλα για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία αποδείχθηκε στην Ιστορία της, ότι είναι το στήριγμα για τόσες γενιές Ελλήνων των ΗΠΑ”, έγραψε στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων