12/04/2024 12/04/2024 Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε η Πρέσβης, Μαρία Μιχαήλ, Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η οποία είχε συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. “Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω την Πρέσβειρα Maria Michail, Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ, στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής μας. Καθώς φτάνει...
12 Απριλίου, 2024 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 11:31

Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ

Την έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε η Πρέσβης, Μαρία Μιχαήλ, Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, η οποία είχε συνάντηση με τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

“Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω την Πρέσβειρα Maria Michail, Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Κύπρου στον ΟΗΕ, στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής μας. Καθώς φτάνει στη Νέα Υόρκη για την 50η επέτειο της τουρκικής εισβολής, προσευχόμαστε για δύναμη στην κοινή μας αναζήτηση δικαιοσύνης για την Κύπρο”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων