17/10/2020 17/10/2020 Αγιασμός τελέστηκε στο Ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Νόρθκοουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria), άμα τη επιστροφή των γερόντων σε αυτό! Ο αγιασμός έγινε και για να καλωσορίσει τους ηλικιωμένους, που λόγω της πανδημίας είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους.   Το Συμβούλιο και η Διοίκηση εργάζονται μαζί με την κυβέρνηση της χώρας όσον αφορά...
17 Οκτωβρίου, 2020 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2020 - 18:44

Αγιασμός στη «Βασιλειάδα»

Διαδώστε:
Αγιασμός στη «Βασιλειάδα»

Αγιασμός τελέστηκε στο Ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων «Βασιλειάδα» της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στο Νόρθκοουτ της Βικτόρια (Northcote Victoria), άμα τη επιστροφή των γερόντων σε αυτό! Ο αγιασμός έγινε και για να καλωσορίσει τους ηλικιωμένους, που λόγω της πανδημίας είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους.  

Το Συμβούλιο και η Διοίκηση εργάζονται μαζί με την κυβέρνηση της χώρας όσον αφορά την επανένταξη των ηλικιωμένων στα Ιδρύματα της Βασιλειάδας. «Ευχαριστούμε τον ανεξάρτητο θεράποντα σύμβουλο, που βρίσκεται στη Βασιλειάδα, για την υποστήριξη καθώς και το προσωπικό για την αφοσίωσή του αναφορικά με τη φροντίδα των ηλικιωμένων μετά την εξάπλωση του ιού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων