12/04/2024 12/04/2024 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης την αντιπροσωπεία μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία θα παραστεί, την ερχόμενη Κυριακή, στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως, στη Μελβούρνη. Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους:...
12 Απριλίου, 2024 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 15:35

Αντιπροσωπεία βουλευτών από την Ελλάδα στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία βουλευτών από την Ελλάδα στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Μελβούρνης

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης την αντιπροσωπεία μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, η οποία θα παραστεί, την ερχόμενη Κυριακή, στην παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως, στη Μελβούρνη.

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Βλάση, Βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, τέως Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό, Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτή Πέλλης του ΣΥΡΙΖΑ, Α’ Αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Βουής των Ελλήνων για τον Απόδημο Ελληνισμό, Ευαγγελία Λιακούλη, Βουλευτή Λαρίσης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ., Β’ Αντιπρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής, και Ασημίνα Σκόνδρα, Βουλευτή Καρδίτσης της Νέας Δημοκρατίας, Μέλος της ίδιας Επιτροπής.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Κυριακός καλωσόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας και τους μετέφερε θερμό χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της συναντήσεως που είχαν, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια της Αυστραλίας και για το έργο και τη διακονία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Οι Έλληνες Βουλευτές συνοδεύονταν από τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρο Βενιζέλο και από τον Γενικό Πρόξενο στη Μελβούρνη κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη. Στη συνάντηση παρίστατο, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Διακοινοτικής Επιτροπής Βικτώριας και Προεδρεύων στη Βικτωριανή Επιτροπή Εθνικής Επετείου κ. Αντώνιος Τσουρδαλάκης.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων