10/04/2024 10/04/2024 «Η σύγκριση της ζωής μας με τη ζωή των άλλων είναι ο κλέφτης της χαράς», σημειώνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram. Ο Σεβασμιώτατος διακρίνει πως η διαρκής σύγκριση αποτελεί μία τάση της σύγχρονης εποχής, που στερεί από πολλούς τη δυνατότητα να είναι χαρούμενοι για τα...
10 Απριλίου, 2024 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 14:04

Αυστραλίας Μακάριος: «Η σύγκριση της ζωής μας με τη ζωή των άλλων είναι ο κλέφτης της χαράς»

Διαδώστε:
Αυστραλίας Μακάριος: «Η σύγκριση της ζωής μας με τη ζωή των άλλων είναι ο κλέφτης της χαράς»

«Η σύγκριση της ζωής μας με τη ζωή των άλλων είναι ο κλέφτης της χαράς», σημειώνει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram.

Ο Σεβασμιώτατος διακρίνει πως η διαρκής σύγκριση αποτελεί μία τάση της σύγχρονης εποχής, που στερεί από πολλούς τη δυνατότητα να είναι χαρούμενοι για τα χαρίσματα ή τα υλικά αγαθά που διαθέτουν.

«Μη συγκρίνετε αυτά που έχετε με αυτά που έχουν οι άλλοι», προτρέπει πατρικά ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας, ενώ καταληκτικά αποφαίνεται πως «ο άνθρωπος ο οποίος δεν χαίρεται με τα λίγα, δεν μπορεί να χαρεί ούτε και με τα πολλά».

Ακολουθεί η ανάρτηση με το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων