01/02/2024 01/02/2024 «Μη μετανιώνεις που έδωσες την αγάπη σου. Μη μετανιώνεις που αγάπησες ανθρώπους. Η αγάπη είναι μια πνευματική επένδυση», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο νέο του μήνυμα πνευματικής οικοδομής και ωφελείας, το οποίο ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram. «Κάψε το αρχείο μίσους και εμπαθείας που έχεις στην καρδιά σου και...
01 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 12:30

Αυστραλίας Μακάριος: «Μη μετανιώνεις που έδωσες την αγάπη σου»

Διαδώστε:
Αυστραλίας Μακάριος: «Μη μετανιώνεις που έδωσες την αγάπη σου»

«Μη μετανιώνεις που έδωσες την αγάπη σου. Μη μετανιώνεις που αγάπησες ανθρώπους. Η αγάπη είναι μια πνευματική επένδυση», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο νέο του μήνυμα πνευματικής οικοδομής και ωφελείας, το οποίο ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram.

«Κάψε το αρχείο μίσους και εμπαθείας που έχεις στην καρδιά σου και στη σκέψη σου», προτρέπει επίσης ο Σεβασμιώτατος, επισημαίνοντας με έμφαση ότι ο άνθρωπος που αγαπά, ποτέ δεν είναι ο αδύναμος, αλλά ο δυνατός.

Αναλυτικά, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στο μήνυμά του αναφέρει:

«Κάποιες φορές ο χειρότερος εχθρός σου είναι η μνήμη. Άφησε τα παλιά να φύγουν. Κάψε το αρχείο μίσους και εμπαθείας που έχεις στην καρδιά σου και στη σκέψη σου. Και να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος που αγαπά, ποτέ δεν είναι ο αδύναμος. Είναι ο δυνατός! Γιατί είναι πολύ εύκολο να ερωτεύεσαι σήμερα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αγαπάς. Όλη η αγάπη που έχεις δώσει σε λάθος ανθρώπους, κάποια στιγμή θα σου επιστραφεί. Μη μετανιώνεις λοιπόν που έδωσες την αγάπη σου. Μη μετανιώνεις που αγάπησες ανθρώπους. Η αγάπη είναι μια πνευματική επένδυση. Η αγάπη είναι τρόπος ζωής. Η αγάπη είναι ο ίδιος ο Χριστός».

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων