29/09/2023 29/09/2023 Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, μετά βαθείας κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του κληρικού Νικολάου Δεσποινούδη, ο οποίος εκοιμήθη την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023, σε ηλικία 88 ετών. Ο μακαριστός π. Νικόλαος, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Νεοχώρι Χαλκιδικής το έτος 1935, άφησε μνήμη αγαθή στην Αδελαΐδα, έχοντας δώσει το παράδειγμα της μετανοίας,...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 14:02

Εκδημία του κληρικού Νικολάου Δεσποινούδη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Διαδώστε:
Εκδημία του κληρικού Νικολάου Δεσποινούδη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, μετά βαθείας κατ’ άνθρωπον θλίψεως, αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του κληρικού Νικολάου Δεσποινούδη, ο οποίος εκοιμήθη την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023, σε ηλικία 88 ετών.

Ο μακαριστός π. Νικόλαος, ο οποίος είχε γεννηθεί στο Νεοχώρι Χαλκιδικής το έτος 1935, άφησε μνήμη αγαθή στην Αδελαΐδα, έχοντας δώσει το παράδειγμα της μετανοίας, της καλοσύνης και της αγαθότητος. Η πρεσβυτέρα του, τα τρία τέκνα του, τα τέσσερα εγγόνια του, οι ιερείς συλλειτουργοί του και οι πιστοί της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος, τους οποίους με αγάπη διηκόνησε, δέονται στον Κύριο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εν χώρα ζώντων μετά οσίων και δικαίων.

Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός, πλαισιούμενος από τον ιερό Κλήρο της Αδελαΐδος, θα προεξάρχει των ιερών ακολουθιών του Τρισαγίου και της Νεκρωσίμου Ακολουθίας, οι οποίες θα τελεστούν στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Norwood, ως ακολούθως:

– Τρισάγιο: Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 5:00 μ.μ.
– Νεκρώσιμος Ακολουθία: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11η π.μ.

Η σορός του κοιμηθέντος θα τεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό από ώρας 10ης π.μ. της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων