23/12/2023 24/12/2023 Αντιπροσωπεία  του Λυκείου Ελληνίδων του Σύδνεϋ αποτελούμενη από την Πρόεδρο κ. Λιάνα Βερτζάγια και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε τη χαρά να υποδεχθεί στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος. Τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων εξέφρασαν στον Αρχιεπίσκοπο την αγάπη και τον σεβασμό τους, και, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και...
23 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2023 - 5:59

Επίσκεψη του Λυκείου Ελληνίδων Σύδνεϋ στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Λυκείου Ελληνίδων Σύδνεϋ στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας

Αντιπροσωπεία  του Λυκείου Ελληνίδων του Σύδνεϋ αποτελούμενη από την Πρόεδρο κ. Λιάνα Βερτζάγια και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είχε τη χαρά να υποδεχθεί στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος.

Τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων εξέφρασαν στον Αρχιεπίσκοπο την αγάπη και τον σεβασμό τους, και, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της ενάρξεως του νέου έτους, του απηυθύναν θερμές ευχές για υγεία, δύναμη και ευλογία.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, αφού ανταπέδωσε τις ευχές, μίλησε με λόγους ευγνωμοσύνης για τη διαχρονική προσφορά του Λυκείου Ελληνίδων του Σύδνεϋ στην Ελληνική Ομογένεια και την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αυστραλίας.

Τέλος, συζήτησε με την αντιπροσωπεία του Λυκείου περί των επερχόμενων εορτασμών της Εκατονταετηρίδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας και της επισκέψεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην πέμπτη ήπειρο για το σκοπό αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων