11/04/2022 11/04/2022 Το Σάββατο, 9 Απριλίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ την Ύπατη Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη. Ο Θεοφιλέστατος διοργάνωσε ξενάγηση για την κ. Μαυρομμάτη, η οποία περιλάμβανε επισκέψεις στα πλέον ιστορικά σημεία της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ, όπως στον Ιερό Ναό...
11 Απριλίου, 2022 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 9:01

Η Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ

Διαδώστε:
Η Ύπατη Αρμοστής της Κύπρου στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ

Το Σάββατο, 9 Απριλίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ την Ύπατη Αρμοστή της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρθα Μαυρομμάτη.

Ο Θεοφιλέστατος διοργάνωσε ξενάγηση για την κ. Μαυρομμάτη, η οποία περιλάμβανε επισκέψεις στα πλέον ιστορικά σημεία της Περιφέρειας Νορθ-Κόουτ, όπως στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου στο Carlton και στην Ι.Μ «Άξιον Εστί», όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Κέντρο Πρόνοιας και το Βιβλιοπωλείο.

O Επίσκοπος Κερασούντος διαβίβασε στην Ύπατη Αρμοστή της Κύπρου τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μακαρίου για ένα ευλογημένο Πάσχα, ενώ της προσέφερε εκ μέρους του μία ασημένια εικόνα της Παναγίας, ως δώρο αναμνηστικό της επίσκεψής της στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Νορθ-Κόουτ.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων