13/11/2023 13/11/2023 Τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ποιμαντικής επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας. Παρέστησαν ο οικείος Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος. Ο...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2023 - 15:04

Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Αδελαΐδος

Τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ποιμαντικής επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στην πρωτεύουσα της Νοτίου Αυστραλίας, πραγματοποιήθηκε Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Αδελαΐδος, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας.

Παρέστησαν ο οικείος Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σινώπης κ. Σιλουανός και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος.

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος ομίλησε στην ομήγυρη των κληρικών για τον βίο, το έργο και τις αρετές του εορταζόμενου την ημέρα αυτή Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως. Ιδιαιτέρως εστίασε και εμβάθυνε στην εκκλησιολογία, τη θεολογία και την ιεραποστολική δράση του Ιερού Χρυσοστόμου, ενώ απάντησε σε σχετικά ερωτήματα που ετέθησαν από τους κληρικούς.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Συνάξεως συζητήθηκαν πρακτικά και διοικητικά ζητήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων