20/06/2023 20/06/2023 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος θα πραγματοποιήσει διήμερη ποιμαντική επίσκεψη, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Northcote στη Βικτώρια. Το Σάββατο, 24 του μηνός, εορτή του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο...
20 Ιουνίου, 2023 - 15:58
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2023 - 15:28

Ποιμαντική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στην Περιφέρεια Νόρθκοουτ

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στην Περιφέρεια Νόρθκοουτ

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος θα πραγματοποιήσει διήμερη ποιμαντική επίσκεψη, το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Northcote στη Βικτώρια.

Το Σάββατο, 24 του μηνός, εορτή του Γενεθλίου του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και Βαπτιστού, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο προάστιο South Yarra (από ώρας 7.30 π.μ.).

Την Κυριακή, 25 Ιουνίου, Γ΄ Κυριακή Ματθαίου, εορτή της Αγίας Φεβρωνίας, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, στο προάστιο Preston (από ώρας 7.30 π.μ.).

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων