06/12/2023 06/12/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Καμπέρα κ. Γεώργιο Παπακώστα, και τη σύζυγό του, κ. Goha Badalyan, συνοδευόμενους από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που...
06 Δεκεμβρίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2023 - 11:43

Στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, υποδέχθηκε χθες στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Καμπέρα κ. Γεώργιο Παπακώστα, και τη σύζυγό του, κ. Goha Badalyan, συνοδευόμενους από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια και συνομολογήθηκε η διάθεση αμφότερων των μερών για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων