18/02/2024 18/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε εγκαρδίως, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ. Δαμασκηνό, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024. Οι δύο Ιεράρχες, μετά το προσκύνημα του Αρχιεπισκόπου κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Γραφείο. Σε...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 23:10

Συνάντηση Αρχιεπισκόπων Αυστραλίας και Ιόππης στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπων Αυστραλίας και Ιόππης στο Σύδνεϋ

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος υποδέχθηκε εγκαρδίως, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης κ. Δαμασκηνό, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Οι δύο Ιεράρχες, μετά το προσκύνημα του Αρχιεπισκόπου κ. Δαμασκηνού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Γραφείο. Σε αδελφικό κι εποικοδομητικό κλίμα, ανέπτυξαν γόνιμη συζήτηση γύρω από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, αφορώντα την Ορθοδοξία και την εμπόλεμη κατάσταση στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος, εκ μέρους όλου του πληρώματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ευχήθηκε να σταματήσει το συντομότερο δυνατό η αιματοχυσία στους Αγίους Τόπους, να επικρατήσει ειρήνη και να επιτευχθεί η αρμονική συμβίωση των ανθρώπων, ενώ ο Αγιοταφίτης Ιεράρχης μετέφερε στον Σεβασμιώτατο τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου και τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και τη φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων