09/12/2023 10/12/2023 Επίσκεψη στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote στη Βικτώρια πραγματοποίησε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας. Τον κ. Παπακώστα συνόδευαν η σύζυγός του και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης. Τους υποδέχθηκε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:40

Συνάντηση Επισκόπου Κερασούντος με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία

Διαδώστε:
Συνάντηση Επισκόπου Κερασούντος με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Αυστραλία

Επίσκεψη στην έδρα της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Northcote στη Βικτώρια πραγματοποίησε την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία, κ. Γεώργιος Παπακώστας.

Τον κ. Παπακώστα συνόδευαν η σύζυγός του και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελάκης.

Τους υποδέχθηκε, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote.

O Θεοφιλέστατος καλωσόρισε τους επισκέπτες και μετά την ξενάγησή τους στους χώρους της ιστορικής Ιεράς Μονής «Άξιον Εστί», πληροφόρησε τον Πρέσβη περί του οράματος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου για τη δημιουργία του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού. Ήδη εκπονούνται οι μελέτες για το πρωτοποριακό αυτό έργο και σε λίγο θα ολοκληρωθούν, όπως ενημέρωσε ο Επίσκοπος Κερασούντος.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων