22/03/2023 22/03/2023 Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8μ.μ., ο ανδρικός Βυζαντινός χορός του Melisma Ensemble υπό τη διεύθυνση του κ. Δημητρίου Κουμπαρούλη θα παρουσιάσει την αριστουργηματική σύνθεση του Αγίου Ιωάννου Κουκουζέλη «Εξομολογήσομαί Σοι Κύριε» στην Ενορία-Κοινότητα Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνεϋ. Η συναυλία θα μεταφέρει για λίγη ώρα τους ακροατές νοητά στο ύστερο...
22 Μαρτίου, 2023 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 19:20

Συναυλία του ανδρικού Βυζαντινού χορού «Melisma Ensemble» στο Σύδνεϋ

Διαδώστε:
Συναυλία του ανδρικού Βυζαντινού χορού «Melisma Ensemble» στο Σύδνεϋ

Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8μ.μ., ο ανδρικός Βυζαντινός χορός του Melisma Ensemble υπό τη διεύθυνση του κ. Δημητρίου Κουμπαρούλη θα παρουσιάσει την αριστουργηματική σύνθεση του Αγίου Ιωάννου Κουκουζέλη «Εξομολογήσομαί Σοι Κύριε» στην Ενορία-Κοινότητα Αναστάσεως του Χριστού, στο Kogarah του Σύδνεϋ.

Η συναυλία θα μεταφέρει για λίγη ώρα τους ακροατές νοητά στο ύστερο Βυζάντιο υπό το φως των κεριών. Η βραδιά θα αναδείξει την υπέροχη σύνθεση μελωδίας, ήχων και εκκλησιαστικής ποίησης για τα οποία έγινε πασίγνωστος ο Κουκουζέλης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με προαιρετική προσφορά στη Φιλόπτωχο της ενορίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το μουσικό σχήμα Μέλισμα, είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο melismaensemble.com και στη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθεί ένα δείγμα από την εμφάνιση του Melisma Ensemble στην κρύπτη του St Mary’s cathedral, στο Σύδνεϋ, το 2012:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων