04/03/2019 04/03/2019 Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιήσει συνάντηση στα πλαίσια της Σχολής Γονέων στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγ. Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, με θέμα: “Από πού προέρχονται τα όνειρα” Συντονιστής της...
04 Μαρτίου, 2019 - 10:47

“Από πού προέρχονται τα όνειρα”

Διαδώστε:
“Από πού προέρχονται τα όνειρα”
Η Σχολή Γονέων του Επικοινωνιακού και Μορφωτικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιήσει συνάντηση στα πλαίσια της Σχολής Γονέων στις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, Αλκιβιάδου 6, περιοχή Αγ. Αικατερίνης, απέναντι από την Πατριαρχική Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, με θέμα: “Από πού προέρχονται τα όνειρα”
Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Μαράκης, εφημέριος του Ιδρυματικού Ναού Αγ. Σκέπης Ηρακλείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων