23/04/2024 23/04/2024 Συνήλθε σήμερα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η εκδήλωση πυρκαγιών, ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει του Πάσχα. Η Ιερά Σύνοδος πληροφορούμενη για εκδήλωση των σημερινών πυρκαγιών στην Κρήτη εφιστά σε όλους την προσοχή ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και...
23 Απριλίου, 2024 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 20:45

Εκκλησία Κρήτης: Μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας είναι ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού

Διαδώστε:
Εκκλησία Κρήτης: Μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας είναι ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού

Συνήλθε σήμερα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως η εκδήλωση πυρκαγιών, ενώ έστειλε μήνυμα εν όψει του Πάσχα.

Η Ιερά Σύνοδος πληροφορούμενη για εκδήλωση των σημερινών πυρκαγιών στην Κρήτη εφιστά σε όλους την προσοχή ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

“Ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού να είναι όχι μόνο η αιτία της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους αλλά και το μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας, εγκληματικότητας και άλλων παραβατικών ενεργειών των καιρών μας”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, συνήλθε σήμερα, 23 Απριλίου 2024, στο Ηράκλειο σε Συνεδρία, και ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Η Ιερά Σύνοδος πληροφορήθηκε την εκδήλωση των σημερινών πυρκαιών στην Κρήτη και εφιστά σε όλους την προσοχή, ιδιαίτερα για το επερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος.

Με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου μας, εύχεται στα πιστά τέκνα της Εκκλησίας Κρήτης, να διέλθουν με πνευματική ευφροσύνη το Άγιο Πάσχα.

Ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού να είναι όχι μόνο η αιτία της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους αλλά και το μοναδικό αντίδοτο της όποιας μορφής βίας, εγκληματικότητας και άλλων παραβατικών ενεργειών των καιρών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων