30/01/2024 30/01/2024 Κάθετα αντίθετη στον γάμο των ζευγαριών του ιδίου φύλου καθώς και στην τεκνοθεσία είναι η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης, ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Όπως είχε ήδη αποφασιστεί, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος θα εξέφραζε και από άμβωνος τις θέσείς της προς ενημέρωση του ποιμνίου....
30 Ιανουαρίου, 2024 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2024 - 9:41

Εκκλησία Κρήτης: “ΟΧΙ” και από άμβωνος στη νομοθέτηση “γάμου ομοφύλων”

Διαδώστε:
Εκκλησία Κρήτης: “ΟΧΙ” και από άμβωνος στη νομοθέτηση “γάμου ομοφύλων”

Κάθετα αντίθετη στον γάμο των ζευγαριών του ιδίου φύλου καθώς και στην τεκνοθεσία είναι η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης, ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Όπως είχε ήδη αποφασιστεί, η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος θα εξέφραζε και από άμβωνος τις θέσείς της προς ενημέρωση του ποιμνίου. Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου κατά τη Θεία Λειτουργία αναγνώστηκε η Εγκύκλιος της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης για τον χριστιανικό γάμο, την οικογένεια και το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για τον λεγόμενο «γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου».

Η Εκκλησία της Κρήτης απέστειλε συνοδικά έγγραφα προς τον Πρωθυπουργό και προς τους Βουλευτές της Κρήτης, με αφορμή την επικείμενη νομοθέτηση του αμφιλεγόμενου αυτού νόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων