09/08/2023 10/08/2023 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστοτυ 2023 η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για...
09 Αυγούστου, 2023 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 1:11

Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Αυγούστοτυ 2023 η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και ο Αλέξης Καλοκαιρινός είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και για ζητήματα που αφορούν στην συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Όπως άλλωστε είναι γνωστό, ο Αλέξης Καλοκαιρινός και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνδέονται με μακρόχρονη προσωπική φιλία, αλλά και σε θεσμικό επίπεδο μέσω παλαιότερων συνεργασιών σε δράσεις που έχουν αφήσει ισχυρό επιστημονικό και κοινωνικό αποτύπωμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων