30/12/2022 31/12/2022 Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους δημιούργησαν χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προαναγγέλλοντας με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Περιτομής του Κυρίου και την έλευση του νέου έτους 2023. Συγκεκριμένα, τα...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 1:07

Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Διαδώστε:
Έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους δημιούργησαν χαρμόσυνη ατμόσφαιρα στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, προαναγγέλλοντας με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο τη μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Περιτομής του Κυρίου και την έλευση του νέου έτους 2023.

Συγκεκριμένα, τα κάλαντα έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο: η χορωδία και η ορχήστρα του 545 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, η χορωδία και η ορχήστρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΠ) Ηρακλείου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, παιδιά από το Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εσταυρωμένου Ρεθύμνου. Επίσης ο Σεβασμιώτατος, δέχθηκε καθ᾿ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τις ευχές αρκετών ευσεβών Χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τους κληρικούς που διακονούν στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ευχαρίστησε όλους όσοι τον επισκέφθηκαν για την αγάπη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε καλές Γιορτές και ευλογημένη είσοδο στο νέο έτος της χρηστότητας του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων