30/03/2021 30/03/2021 Σύμφωνα µε το τυπικό της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Ανδρέου και ∆ημητρίου Μαδρίτης η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνος. Εκ προσώπου της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τον ενθρονιζόµενο προσεφώνησε ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιµος. Στην τελετή παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι...
30 Μαρτίου, 2021 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2021 - 15:26

Η Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ισπανίας

Διαδώστε:
Η Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ισπανίας

Σύμφωνα µε το τυπικό της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Ανδρέου και ∆ημητρίου Μαδρίτης η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτου Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίωνος.

Εκ προσώπου της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, τον ενθρονιζόµενο προσεφώνησε ο Σεβασµιώτατος Μητροπολίτης Ελβετίας κ. Μάξιµος.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι θρησκευτικών, διπλωματικών και στρατιωτικών αρχών των χωρών Ισπανίας και Πορτογαλίας.

Την Κυριακή 28 Μαρτίου, Β’ Κυριακή των Νηστειών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, ετέλεσε την πρώτη του Θεία Λειτουργία στον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό Μαδρίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων