27/03/2024 27/03/2024 Την Δευτέρα 18 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Κορέας και Έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου στη Σεούλ π. Αντώνιο Lim, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Βουλγαρίας στη Σεούλ για να εκφράσει προς τον εξοχώτατο Πρέσβη της Βουλγαρίας κύριο Petar Kraytchev τα προσωπικά του συλλυπητήρια, αλλά και όλων των πιστών της...
27 Μαρτίου, 2024 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 9:24

Η Μητρόπολη Κορέας για την κοίμηση του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κορέας για την κοίμηση του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου ο Μητροπολίτης Κορέας και Έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Νικολάου στη Σεούλ π. Αντώνιο Lim, επισκέφθηκε την Πρεσβεία της Βουλγαρίας στη Σεούλ για να εκφράσει προς τον εξοχώτατο Πρέσβη της Βουλγαρίας κύριο Petar Kraytchev τα προσωπικά του συλλυπητήρια, αλλά και όλων των πιστών της εν Κορέα Ορθόδοξης Εκκλησίας, για την προς Κύριον εκδημία του αειμνήστου Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας και Μητροπολίτη Σόφιας Νεοφύτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων