30/03/2022 30/03/2022 Μέσα σε κλίμα συγκινήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Ιερομόναχο π. Θεωνά μετέβη στην Επαρχία του, τα Βρυούλα της Μ. Ασίας. Την Παρασκευήν 25 Μαρτίου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου και έψαλε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια μπροστά στην Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας...
30 Μαρτίου, 2022 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 13:21

Με ανέκφραστα συναισθήματα η επιστροφή στα Βρυούλα της Μικράς Ασίας

Διαδώστε:
Με ανέκφραστα συναισθήματα η επιστροφή στα Βρυούλα της Μικράς Ασίας

Μέσα σε κλίμα συγκινήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Ιερομόναχο π. Θεωνά μετέβη στην Επαρχία του, τα Βρυούλα της Μ. Ασίας.

Την Παρασκευήν 25 Μαρτίου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου και έψαλε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια μπροστά στην Εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας στην Ερυθραία της Μ. Ασίας.

“Ανέκφραστα τα αισθήματα όλων όσοι παρευρέθησαν.  Αυθόρμητο και πηγαίο το Ευχαριστώ στην Παναγία και τους Νεομάρτυρες Νεκτάριο και Μιχαήλ, παιδιά και οι δύο των Βρυούλων”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την δε Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Ιερούργησε με τον π. Θεωνά στον ίδιο Ιερό Ναό της Παναγίας των Βρυούλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων