28/05/2024 28/05/2024 Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος τέλεσε Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, την Κυριακή του Παραλύτου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Βαθυρρύακος. Στο Ιερό Βήμα ήταν συμπροσευχόμενος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πέτρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους, τον οποίον καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ξενάγησε στους χώρους...
28 Μαΐου, 2024 - 20:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 20:37

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Βαθυρρύακος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Βαθυρρύακος

Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος τέλεσε Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, την Κυριακή του Παραλύτου, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Βαθυρρύακος.

Στο Ιερό Βήμα ήταν συμπροσευχόμενος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πέτρος, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Διονυσίου Αγίου Όρους, τον οποίον καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ξενάγησε στους χώρους του Ιερού Ναού και του Ιερού Αγιάσματος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε δεξίωση από τους εορτάσαντες κ. Κωσταντίνο Διακρούση, Άρχοντος Δωρητού της Ιεράς Μητροπόλεως και κ. Θωμά Τσαλίδη, Αντιπροέδρου της Εφοροεπιτροπής της κοινότητας Βαθυρρύακος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων