31/08/2023 31/08/2023 Κουβαλά την Κρήτη μαζί του στην μακρινή Ωκεανία – Όνειρό του να επιστρέψει στο νησί μαζί με παιδιά από την μακρινή ήπειρο Γέφυρες ελληνικότητα και ορθοδοξίας απλώνει ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας, Μύρων Κτιστάκης ανάμεσα στην Κρήτη και στην μακρινή αυτή χώρα του Ειρηνικού Ωκεανού. Όπως σημειώνει ο Κρητικός ιεράρχης το έργο της Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας...
31 Αυγούστου, 2023 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023 - 8:38

Ο Μητροπολίτης που ενώνει την ομογένεια της Νέας Ζηλανδίας με την Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης που ενώνει την ομογένεια της Νέας Ζηλανδίας με την Κρήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουβαλά την Κρήτη μαζί του στην μακρινή Ωκεανία – Όνειρό του να επιστρέψει στο νησί μαζί με παιδιά από την μακρινή ήπειρο

Γέφυρες ελληνικότητα και ορθοδοξίας απλώνει ο Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας, Μύρων Κτιστάκης ανάμεσα στην Κρήτη και στην μακρινή αυτή χώρα του Ειρηνικού Ωκεανού.

Όπως σημειώνει ο Κρητικός ιεράρχης το έργο της Μητρόπολης Νέας Ζηλανδίας είναι πολυεπίπεδο και περιλαμβάνει τόσο τους ντόπιους όσο και τους Έλληνες.

Σε ότι αφορά τα πολυδιαφημισμένα νησιά Φίτζι ταξιδιωτικό όνειρο για πολλούς σημειώνει πως κυριολεκτικά είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι.

Το προσεχές χρονικό διάστημα ο Μητροπολίτης σχεδιάζει να έρθει ξανά στο νησί μας, αυτή τη φορά μαζί με παιδία από τη Νέα Ζηλανδία και Μαορί με στόχο να γνωρίσουν πτυχές της ιστορίας μας και αλλά και τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν το νησί μας με την νέα Ζηλανδία.

Πηγή: neakriti

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων