21/02/2024 21/02/2024 Τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Γεώργιο Κώτσηρα δέχθηκε το πρωί της 20ης Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στο Ορθόδοξο Κέντρο Ambiorix στις Βρυξέλλες. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τις δράσεις και πρωτοβουλίες της...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:38

Ο ΥΦΕΞ Γιώργος Κώτσηρας στον Μητροπολίτη Βελγίου

Διαδώστε:
Ο ΥΦΕΞ Γιώργος Κώτσηρας στον Μητροπολίτη Βελγίου

Τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Γεώργιο Κώτσηρα δέχθηκε το πρωί της 20ης Φεβρουαρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στο Ορθόδοξο Κέντρο Ambiorix στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Μητροπόλεως Βελγίου και θέματα συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής πολιτείας και της τοπικής Εκκλησία για το καλό των εν Βελγίω Αποδήμων Ελλήνων.

Ο Μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη και του ανέφερε διάφορα θέματα που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη.

Ο κ. Κώτσηρας εξήρε το πολυσχιδές ποιμαντικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Βελγίου, και τόνισε τον αδιαμφισβήτητο ρόλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου και των κατά τόπους Μητροπόλεών του στην διατήρηση και καλλιέργεια των σχέσεων της ελληνικής Διασποράς με την μητέρα πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων