29/02/2024 29/02/2024 Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά τελέστηκε το μνημόσυνο των ιεραποστολικώς εργασθέντων και των ευεργετών της εν Κορέα Ορθοδόξου Εκκλησίας σε όλες τις ενορίες της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας. Από το 2023 καθιερώθηκε η τέλεση του προαναφερομένου μνημοσύνου την Κυριακή μετά την 17η Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η επέτειος τέλεσης της πρώτης θείας Λειτουργίας στην...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 10:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2024 - 10:01

Το ετήσιο μνημόσυνο των ιεραποστολικώς εργασθέντων και των ευεργετών της εν Κορέα Ορθοδόξου Εκκλησίας

Διαδώστε:
Το ετήσιο μνημόσυνο των ιεραποστολικώς εργασθέντων και των ευεργετών της εν Κορέα Ορθοδόξου Εκκλησίας

Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά τελέστηκε το μνημόσυνο των ιεραποστολικώς εργασθέντων και των ευεργετών της εν Κορέα Ορθοδόξου Εκκλησίας σε όλες τις ενορίες της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας.

Από το 2023 καθιερώθηκε η τέλεση του προαναφερομένου μνημοσύνου την Κυριακή μετά την 17η Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η επέτειος τέλεσης της πρώτης θείας Λειτουργίας στην Κορεατική χερσόνησο, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1900, εις ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για όλα όσα προσέφεραν Ρώσοι, Έλληνες και Κορεάτες στην γέννηση και ανάπτυξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Κορέα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων