23/03/2020 23/03/2020 Με ελικόπτερο πάνω από την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας πέταξε ο Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβλ κ. Παύλος, και ράντισε την πόλη του Μινσκ με αγιασμό ώστε να προστατέψει την πόλη και τη χώρα από την επιδημία του κορωνοϊού.  Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας δήλωσε ότι ο πανικός λόγω της εξάπλωσης του...
23 Μαρτίου, 2020 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 11:52

Αγιασμός από αέρος στο Μινσκ

Διαδώστε:
Αγιασμός από αέρος στο Μινσκ

Με ελικόπτερο πάνω από την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας πέταξε ο Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβλ κ. Παύλος, και ράντισε την πόλη του Μινσκ με αγιασμό ώστε να προστατέψει την πόλη και τη χώρα από την επιδημία του κορωνοϊού. 

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας δήλωσε ότι ο πανικός λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού θολώνει το μυαλό. Η απειλή της εξάπλωσης του κορωνοϊού επέφερε σύγγχυση στις καρδιές πολλών ανθρώπων, αλλά όσοι πιστεύουν αληθινά, δεν πρέπει να υπακούν τους φόβους και την απελπισία, αλλά να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Κύριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων