22/01/2020 22/01/2020 Σε ανακατατάξεις και διορισμούς προχώρησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης κ. Γιώργος Καντώνης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Σχολής. Ειδικότερα, ο Δρ. Μπρους Μπεκ, αναπληρωτής κοσμήτορας του Ελληνικού Κολεγίου από τον Ιούλιο του 2018, αναλαμβάνει διευθυντής της νεοϊδρυθείσας θέσης Διαχείρισης Εγγραφών. Θα εξακολουθήσει να είναι καθηγητής...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 9:44

Ανακατατάξεις στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης

Διαδώστε:
Ανακατατάξεις στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης

Σε ανακατατάξεις και διορισμούς προχώρησε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης κ. Γιώργος Καντώνης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Σχολής.

Ειδικότερα, ο Δρ. Μπρους Μπεκ, αναπληρωτής κοσμήτορας του Ελληνικού Κολεγίου από τον Ιούλιο του 2018, αναλαμβάνει διευθυντής της νεοϊδρυθείσας θέσης Διαχείρισης Εγγραφών.
Θα εξακολουθήσει να είναι καθηγητής της Καινής Διαθήκης τόσο στο Ελληνικό Κολέγιο όσο και στη Θεολογική Σχολή.

Τον Δρ. Μπεκ θα αντικαταστήσει, ως αναπληρωτής Κοσμήτορας του Ελληνικού Κολλεγίου, ο Δρ. Τίμθι Πατίστας, ο οποίος διδάσκει και στα δύο σχολεία. Είναι Επίκουρος Καθηγητής Ηθικής στον Τίμιο Σταυρό, προσφέροντας μαθήματα κοινωνικής δεοντολογίας, βιοηθικής καιδεοντολογίας. Ο Δρ Πατίστας διδάσκει υποχρεωτικά μαθήματα στο Κολλέγιο, συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών σπουδών και του επιχειρηματικού δικαίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων