01/11/2019 01/11/2019 Ένα νέο πρόγραμμα με το όνομα «Φάρος» για την προετοιμασία των αποφοίτων του γυμνασίου για την ενήλικη ζωή και το κολλέγιο, θέσπισε η Μητρόπολη του Σικάγου. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Νεότητας της Αρχιεπισκοπής προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανησυχητική πραγματικότητα που θέλει το 60%  των νέων να εγκαταλείπει τον Χριστιανισμό στην Αμερική...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 8:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 8:02

Άναψε ο «Φάρος» στην Μητρόπολη Σικάγου

Διαδώστε:
Άναψε ο «Φάρος» στην Μητρόπολη Σικάγου

Ένα νέο πρόγραμμα με το όνομα «Φάρος» για την προετοιμασία των αποφοίτων του γυμνασίου για την ενήλικη ζωή και το κολλέγιο, θέσπισε η Μητρόπολη του Σικάγου.

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας Νεότητας της Αρχιεπισκοπής προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανησυχητική πραγματικότητα που θέλει το 60%  των νέων να εγκαταλείπει τον Χριστιανισμό στην Αμερική σήμερα.

Ο «Φάρος» είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή Κληρικών και Λαϊκών  που στόχο έχει να καλλιεργήσει το αυθεντικό χριστιανικό αίσθημα.

“Μέσω του Φάρου, οι ενήλικες θα μάθουν πώς να ανάψουν το Φως του Κυρίου καθώς εισέρχονται στα βαθιά νερά της ενηλικίωσης.” Δήλωσε ο Μητροπολίτης Σικάγο κ. Ναθαναήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων