07/06/2019 07/06/2019 Μέλη της τοπικής ενορίας αλλά και κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη για να γιορτάσουν την επέκταση του Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Κυρίου στο Λίνκολνσαϊρ, λίγο έξω από το Σικάγο. Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας, η τελετή των εγκαινίων για τον νέο χώρο έγινε στην είσοδο της εκκλησίας, η οποία βρίσκεται στον αριθμό 1207...
07 Ιουνίου, 2019 - 9:18

“Ανθίζει” η ελληνορθόδοξη κοινότητα στο Σικάγο

Διαδώστε:
“Ανθίζει” η ελληνορθόδοξη κοινότητα στο Σικάγο

Μέλη της τοπικής ενορίας αλλά και κάτοικοι της πόλης συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη για να γιορτάσουν την επέκταση του Ιερού Ναού της Αναλήψεως του Κυρίου στο Λίνκολνσαϊρ, λίγο έξω από το Σικάγο.

Όπως γράφει ο Εθνικός Κήρυκας, η τελετή των εγκαινίων για τον νέο χώρο έγινε στην είσοδο της εκκλησίας, η οποία βρίσκεται στον αριθμό 1207 της οδού Riverwoods. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την πανήγυρη του Ιερού Ναού με μια δεύτερη Λειτουργία για την Ανάληψη του Κυρίου, η οποία φέτος γιορτάζεται στις 6 Ιουνίου.

Το σχέδιο κατασκευής και επέκτασης της εκκλησίας ύψους 9 εκατομμυρίων δολαρίων ξεκίνησε το 2017. Το κτίριο των 18.600 τετραγωνικών ποδιών περιλαμβάνει μια νέα εκκλησία, ένα παρεκκλήσι και βαπτιστήριο – κολυμπήθρα για ενήλικες.

Το αρχικό κτίριο το οποίο στέγαζε την εκκλησία έχει μετατραπεί σε ενοριακό κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων