06/03/2020 06/03/2020 50 χρόνια συμπληρώνει το καλοκαίρι του 2020 το πρόγραμμα κατασκηνώσεων της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής “Ionian Village”. Ο σκοπός του προγράμματος είναι η νεολαία της Aρχιεπισκοπής να κατανοήσει την ελληνική κληρονομιά και την αγάπη της Ορθόδοξης πίστης.  Το πρόγραμμα εστιάζει στο να φέρει κοντά στον Ιησού Χριστό τους συμμετέχοντες καθώς η πνευματική ζωή αποτελεί τον...
06 Μαρτίου, 2020 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 12:41

Αρχιεπ. Αμερικής: 50 χρόνια “Ionian Village”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής: 50 χρόνια “Ionian Village”

50 χρόνια συμπληρώνει το καλοκαίρι του 2020 το πρόγραμμα κατασκηνώσεων της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής “Ionian Village”. Ο σκοπός του προγράμματος είναι η νεολαία της Aρχιεπισκοπής να κατανοήσει την ελληνική κληρονομιά και την αγάπη της Ορθόδοξης πίστης. 

Το πρόγραμμα εστιάζει στο να φέρει κοντά στον Ιησού Χριστό τους συμμετέχοντες καθώς η πνευματική ζωή αποτελεί τον κυριότερο στόχο της διοργάνωσης. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα ορθόδοξο περιβάλλον και να ταξιδέψουν σε ιστορικούς ναούς και θρησκευτικά μνημεία σε όλη την Ελλάδα.

Σημαντικά προσκυνήματα όπως το σώμα του Αγίου Διονυσίου στη Ζάκυνθο και του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλλονιά αλλά και επισκέψεις στα Καλάβρυτα, το Μέγα Σπήλαιο, τον ναό του Αγίου Αντρέα στην Πάτρα και του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα καθώς και την ιστορική Ακρόπολη με το μουσείο της θα δώσουν στον εκάστοτε συμμετέχοντα την ευκαιρία να βιώσει την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Εκτός από τα ταξίδια διάφορες δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στα μέρη διαμονής. Η καθημερινότητα του προγράμματος “Ionian Village” περιέχει τις δραστηριότητες μιας παραδοσιακής καλοκαιρινής κατασκήνωσης με έμφαση στη διασκέδαση, τη συντροφικότητα αλλά και τη μάθηση. Επιπλέον στην κατασκήνωση υπάρχει ιδιωτική παραλία αλλά και πισίνα.

Η αρχιεπισκοπή μαζί με τους διοργανωτές έχουν ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την εξασφαλίζουν με κάθε απαραίτητο μέσο.

Το πρόγραμμα “Ionian Village” δεν είναι μια συνηθισμένη καλοκαιρινή κατασκήνωση. Οι κατασκηνωτές και το προσωπικό δεν απασχολούνται μόνο με την Ορθόδοξη Πίστη και την Ελληνική κουλτούρα αλλά αλληλεπιδρούν με νέους από όλη τη χώρα. Μέσα από αυτές τις αλληλεπιδράσεις διευρύνουν τους ορίζοντές τους και διαπιστώνουν την πραγματικότητα μιας Χριστοκεντρικής ζωής στη σημερινή εποχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων