29/07/2019 29/07/2019 Τη δέσμευσή του ότι θα δώσει προτεραιότητα στους νέους επιβεβαιώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος θα είναι ομιλητής στο συνέδριο Νεολαίας το οποίο θα αρχίσει στις 30 Αυγούστου στο Long Beach της Καλιφόρνιας, με την συμμετοχή νέων από 18-35 ετών από 22 πολιτείες της Αμερικής. Στο ίδιο συνέδριο, το οποίο διοργανωνει η Μητρόπολη Αγίου...
29 Ιουλίου, 2019 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2019 - 12:48

Αρχιεπ. Αμερικής και Τζ. Τζάκσον στο συνέδριο Νεολαίας

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Αμερικής και Τζ. Τζάκσον στο συνέδριο Νεολαίας

Τη δέσμευσή του ότι θα δώσει προτεραιότητα στους νέους επιβεβαιώνει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ο οποίος θα είναι ομιλητής στο συνέδριο Νεολαίας το οποίο θα αρχίσει στις 30 Αυγούστου στο Long Beach της Καλιφόρνιας, με την συμμετοχή νέων από 18-35 ετών από 22 πολιτείες της Αμερικής.

Στο ίδιο συνέδριο, το οποίο διοργανωνει η Μητρόπολη Αγίου Φραγκίσκου, θα μιλήσει κι ηθοποιός και τραγουδιστής Τζόναθαν Τζάκσον, ο οποίος, με την οικογένειά του έχουν βαπτιστεί Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

«Είναι μεγάλη τιμή να έχομε στο Συνέδριο τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο να μοιραστεί με τους νέους το όραμά του για την Εκκλησία μας στην Αμερική» δήλωσε ο  Μητροπολίτης Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμος, προσθέτοντας ότι θα «τα παιδιά τα οποία θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο θα είναι οι αυριανοί ηγέτες της Αρχιεπισκοπής μας και θα είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να λάβουν την ευλογία του Αρχιεπισκόπου ο οποίος θα κομίσει και τον χαιρετισμό της Μητρός Εκκλησίας, του Οικουμενικού Πατριαρχείου».

Ο Μητροπολίτης Γεράσιμος δήλωσε επίσης για τη συμμετοχή και ομιλία του Τζόναθαν Τζάκσον πως «προσβλέπουμε με χαρά στη συμμετοχή του Τζόναθαν στο Συνέδριο της YAL. Δεν έχει επιτρέψει στην επιτυχία του να επισκιάσει τα πιστεύω του. Απεναντίας μεταποιεί την πίστη του σε δράση με λόγια και έργα και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία να φανερώνει την πίστη του στον Θεό».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων