08/02/2020 08/02/2020 “Αύριο, αρχίζει το Τριώδιο, η περίοδος προετοιμασίας για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Είναι περίοδος αυτοεξετάσεως των κινήτρων και των προθέσεών μας. Μακάρι να βρούμε την αλήθεια για μας μέσα στην αλήθεια του Θεού”. “Tomorrow is the commencement of Triodion, the season of preparation...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 18:07

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Αύριο, αρχίζει το Τριώδιο”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: “Αύριο, αρχίζει το Τριώδιο”

“Αύριο, αρχίζει το Τριώδιο, η περίοδος προετοιμασίας για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Είναι περίοδος αυτοεξετάσεως των κινήτρων και των προθέσεών μας. Μακάρι να βρούμε την αλήθεια για μας μέσα στην αλήθεια του Θεού”.

“Tomorrow is the commencement of Triodion, the season of preparation for the Great and Holy Lent. It is a time of self-examination of our motives and intentions. May we find the truth about ourselves in the truth of God”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων