16/06/2019 16/06/2019 “Όπως γνωρίζετε η γη της Μακεδονίας ενισχύθηκε πάρα πολύ, παρόλη την καταστροφή της Μικράς Ασίας, της Θράκης, του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Αιολίας και της Ιωνίας. Ήρθαν οι άνθρωποι εδώ και ενίσχυσαν έναν τόπο, ο οποίος ήταν απειλούμενος. Μέσα στον πόνο τους, έγιναν αυτοί οι οποίοι φύτεψαν τους σπόρους που δεν μπορούν ποτέ να αμφισβητηθούν...
16 Ιουνίου, 2019 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2019 - 19:27

“Ενισχύθηκε ένας τόπος που ήταν απειλούμενος”

Διαδώστε:
“Ενισχύθηκε ένας τόπος που ήταν απειλούμενος”

“Όπως γνωρίζετε η γη της Μακεδονίας ενισχύθηκε πάρα πολύ, παρόλη την καταστροφή της Μικράς Ασίας, της Θράκης, του Πόντου, της Καππαδοκίας, της Αιολίας και της Ιωνίας. Ήρθαν οι άνθρωποι εδώ και ενίσχυσαν έναν τόπο, ο οποίος ήταν απειλούμενος. Μέσα στον πόνο τους, έγιναν αυτοί οι οποίοι φύτεψαν τους σπόρους που δεν μπορούν ποτέ να αμφισβητηθούν και στήριξαν τον Μακεδονικό και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας” δήλωσε, μεταξύ άλλων, χθες από τη Νέα Πέλλα – τον τόπο καταγωγής του- ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο (λήψη: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”):

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων