25/08/2019 25/08/2019 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το γκαλά «Blue Dream» πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαουθχάμπτον του Λονγκ Αϊλαντ (Dormition of the Virgin Mary Greek Orthodox Church of the Hamptons). Μια εκδήλωση, την οποία ξεκίνησε ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και αναδείχθηκε σε θεσμό που προσφέρει φιλανθρωπικό έργο. Φέτος, τιμήθηκε το νοσοκομείο «Stony Brook» στο Σαουθχάμπτον...
25 Αυγούστου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 16:55

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής – Τζο Μπάιντεν: Gala “Blue Dream”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής – Τζο Μπάιντεν: Gala “Blue Dream”

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το γκαλά «Blue Dream» πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σαουθχάμπτον του Λονγκ Αϊλαντ (Dormition of the Virgin Mary Greek Orthodox Church of the Hamptons). Μια εκδήλωση, την οποία ξεκίνησε ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και αναδείχθηκε σε θεσμό που προσφέρει φιλανθρωπικό έργο. Φέτος, τιμήθηκε το νοσοκομείο «Stony Brook» στο Σαουθχάμπτον για τις υπηρεσίες που προσφέρει στις κοινότητες της Ανατολικής ακτής.

Ρεπορτάζ:  Ματίνα Δεμελή – Βίντεο: Κώστας Μπέη – ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

 

 

Η βραδιά ήταν ξεχωριστή για ακόμη μία χρονιά.

Ανάμεσα σε άλλους, έδωσαν το «παρών» ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ο υποψήφιος για την πρεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο Μάικλ Ψαρός, ο Τζον Κατσιματίδης.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων