26/05/2023 27/05/2023 H τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή του ΕΚΠΑ στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου. Δείτε την τελετή:  Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής: Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού...
26 Μαΐου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 2:50

Το βίντεο από την αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου πρ. Αμερικής Δημητρίου σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Το βίντεο από την αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου πρ. Αμερικής Δημητρίου σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ

H τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή του ΕΚΠΑ στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Γέροντα πρώην Αμερικής κ. Δημήτριο πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Δείτε την τελετή:

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής:

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π. Αθανάσιο Μελισσάρη.

Ανάγνωση του Ψηφίσματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήνης και Πατριαρχικό Έξαρχο Μελίτης κύριο Κύριλλο (Κατερέλο).

Επίδοση της περγαμηνής από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, αναπληρωτή καθηγητή Χρήστο Καραγιάννη.

Επίδοση τιμητικής πλακέτας στον τιμώμενο από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Ομιλία του τιμώμενου Επίτιμου Καθηγητή, Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Γέροντος πρ. Αμερικής κυρίου Δημητρίου (Τρακατέλλη) με τίτλο: «Η δημιουργική δύναμη της ‘διακονίας του λόγου’ (Πράξ. 6,4)»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου πρ. Αμερικής Δημητρίου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αθήνα

Καρέ καρέ η τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Αρχιεπίσκοπο πρ. Αμερικής Δημήτριο από το ΕΚΠΑ (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων