27/04/2020 27/04/2020 Την δυνατότητα δωρεάν γεύματος σε αυτούς που το έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας, αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν αυτήν την περίοδο, θα έχουν όσοι προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Αστόριας από την Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Μαϊου, από τις 12:30 έως τις 3 το μεσημέρι. Πρόκειται...
27 Απριλίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2020 - 9:10

Δωρεάν γεύματα στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας

Διαδώστε:
Δωρεάν γεύματα στον Άγιο Δημήτριο Αστόριας

Την δυνατότητα δωρεάν γεύματος σε αυτούς που το έχουν ανάγκη εν μέσω της πανδημίας, αλλά και των οικονομικών δυσκολιών που προέκυψαν αυτήν την περίοδο, θα έχουν όσοι προσέλθουν στις εγκαταστάσεις της κοινότητας Αγίου Δημητρίου Αστόριας από την Δευτέρα 27 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8 Μαϊου, από τις 12:30 έως τις 3 το μεσημέρι.

Πρόκειται για μια σύμπραξη του 186ου Τμήματος «Ερμής» της AHEPA με την κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, με σκοπό να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σίτισης, ιδίως για πολίτες της περιοχής οι οποίοι έχουν υποστεί σημαντική απώλεια εισοδήματος.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα η υπηρεσία θα λειτουργεί τις καθημερινές (Δευτέρα – Παρασκευή) και όχι τα Σαββατοκύριακα, με τα γεύματα να ετοιμάζονται στην κουζίνα της κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων